Adres
Mauvelaan 3,
3055 BL Rotterdam

Contact
+31 (0)6 25 31 98 97
hester@hesterlentz.nl

Ervaringen

“Na het opzeggen van mijn baan was ik klaar voor een baan in een andere richting maar wist niet goed waar te beginnen. 
Omdat ik hier graag hulp bij wilde ben ik uiteindelijk bij Hester terecht gekomen. 
Aan de hand van een uitgebreide loopbaantest en gesprekken kwam er duidelijkheid in de kant die ik op wilde. 
Hester is vriendelijk, geduldig en toegankelijk. Ze laat je zelf nadenken en zoeken naar antwoorden maar denkt wel met je mee. 
Door haar wist ik de juiste vragen te stellen in een sollicitatiegesprek, iets waar ik veel aan heb gehad.”
Heleen
“Via mijn vorige werkgever ben ik bij Hester terechtgekomen voor loopbaancoaching, nadat ik aan had gegeven dat ik twijfelde of mijn huidige werk nog bij me paste. Achteraf kijk ik zeer tevreden terug op het loopbaantraject. Het traject begon vanuit de menselijke factor, wie ben je als persoon, hoe ben je gevormd door ervaringen in je leven en uiteindelijk kom je dan bij wat vanuit carrièreperspectief hierbij past. Door haar ervaring en expertise met veel verschillende sectoren kan ze snel tot de kern van de vraag komen en daarnaast pragmatische oplossingen en adviezen geven.
 
Voor mij was Hester een onvervangbare stok achter de deur in het traject om een beter passende baan te vinden. Met haar aandachtige ondersteuning heb ik de volgende stap in mijn carrière durven en kúnnen zetten.”
Andrew
“Ik kijk terug naar een heel fijn loopbaancoachtraject met Hester. Ze stelt je meteen op je gemak, stelt de goede vragen, denkt met je mee en geeft no-nonsens advies.
De persoonlijke loopbaanscan, het rapport dat je krijgt in het traject, is ook echt een praktische tool die je altijd weer erbij kan pakken bij keuzes in je huidige of bij een volgende baan.
Door het traject met Hester krijg je alles op een rijtje, zoals welke interesses en talenten ontplooi ik nu voldoende en zou ik dat nog in mijn werk kunnen oppakken of privé? Het houdt je ook een spiegel voor, zo kreeg ik inzichtelijk welke taken ik leuk vind en welke niet, zodat ik bewuster keuzes kan maken in de toekomst. Het kan je ook verrassen, denken aan sectoren waar je eerder niet aan had (durven) denken. Fijn om tijd te maken voor zo’n traject.” 
Fleur

“Vanwege mijn gezondheid was ik genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Hester heeft mij ondersteund in het vinden van de juiste vervolgstap in mijn carriere. Door de verschillende gesprekken en opdrachten heb ik veel over mezelf en de arbeidsmarkt geleerd. Samen hebben wij op basis van mijn talenten, interesses en valkuilen een profiel opgesteld met de ideale vacature voor mij. In een volgende stap hebben wij deze ook gevonden. Ondertussen heb ik mijn draai gevonden in mijn nieuwe baan en ben ik zeer dankbaar en positief als ik terugkijk op het traject.”
Anoniem
“Dankzij jouw hulp als loopbaancoach heb ik de stap durven zetten om te reageren op een interne vacature. Ik heb een mooie motivatie brief kunnen schrijven dankzij de handvatten die je mij gegeven hebt. Na mijn 2de gesprek kreeg ik meteen te horen dat ik aangenomen ben. Oh wat ben ik hier blij mee. Hester via deze weg wil ik bedanken voor je tijd en hulp.”
Marianne