Adres
Mauvelaan 3,
3055 BL Rotterdam

Contact
+31 (0)6 25 31 98 97
hester@hesterlentz.nl

Loopbaancoaching

Hoe kan ik nog beter worden in mijn werk? Zit ik nog wel op de juiste plek? Deze en andere vragen kom je mogelijk tegen tijdens je loopbaan. Dan is het fijn om een onafhankelijke sparringpartner te hebben. Iemand die je begeleidt bij het verkennen van jouw mogelijkheden. Hoe je (nog) effectiever kan zijn in je werk bijvoorbeeld. Of welke kansen er buiten je organisatie liggen. Spelen er bij jou (werkgerelateerde) ontwikkelvragen? En herken je de behoefte om hier samen met iemand mee aan de slag te gaan? Ik help je graag.

Geef jezelf de kans en de ruimte om je verder te ontwikkelen

Over het algemeen zijn we allemaal gedurende onze loopbaan wel eens onrustig, en weten we het even niet meer zo goed. Dit kan te maken hebben met je levensfase, persoonlijke situatie of een verandering in je werksituatie. Ik geloof dat iedereen het vermogen heeft om de beste keuze te maken voor zichzelf. Daarom is het belangrijk om jezelf, zo nu en dan, de kans en ruimte te geven om te onderzoeken wat op dat moment bij je past.

Ik begeleid professionals die zich verder willen ontwikkelen binnen hun functie of andere loopbaankeuzes willen maken.

  • Hoe word ik effectiever in mijn huidige functie?
  • Hoe ontwikkel ik mij verder binnen de organisatie ondanks de belemmeringen die ik ervaar?
  • Zit ik nog wel op de goede plek?
  • Ik wil graag iets anders, maar weet niet goed wat.
  • Ik ben ontslagen, en nu?
  • Hoe krijg ik werk en privé beter in balans?
  • Levensfase-vraagstukken in combinatie met werk.

Hoe we samen aan de slag gaan

Kennismaking: jouw vraag helder krijgen
Om te kijken of zo’n coachingstraject iets voor jou is beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van zo’n 30 minuten. Tijdens dit gesprek proberen we jouw coachingsvraag en -behoeften zo scherp mogelijk te krijgen. Het is dus niet erg als je dit van tevoren nog niet precies weet. Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte voor je, waarin de invulling van het traject wordt omschreven.

Wat ik inzet om je te helpen
Typerend voor mijn manieren van werken is oplossingsgerichtheid, met een focus op vooruitgang. Ik werk dan ook graag vanuit o.a. de oplossingsgerichte theorie en bijbehorende interventies. Mijn kennis en ervaring met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch Werk in organisaties vormen daarop een goede aanvulling.

Opdrachten, feedback en reflectie
Door de jaren heen constateerde ik dat coachingsgesprekken nog effectiever worden door de inzet van oefeningen tijdens de gesprekken. Dit combineer ik vaak met (thuis)opdrachten en eventueel een persoonlijkheids- en loopbaantest. Tijdens de gesprekken zal ik je feedback geven, en ook reflectie is een vast onderdeel van het coachingstraject. De manier waarop je omgaat met hetgeen ik je aanreik is uiteraard aan jou. Het is en blijft jouw coachingstraject.