Adres
Mauvelaan 3,
3055 BL Rotterdam

Contact
+31 (0)6 25 31 98 97
hester@hesterlentz.nl

HR coaching

Waar het ook binnen een organisatie om draait, over het algemeen is alles mensenwerk. In de praktijk zie je dat het voor een mkb’er net een brug te ver is om een HR-adviseur aan te nemen. De HR-verantwoordelijkheid wordt vaak opgepakt door een leidinggevende of de ondernemer zelf. Het werk wordt ‘erbij’ gedaan. Heb je behoefte aan een onafhankelijk persoon die met jou mee kan denken over jouw HR-beleid? Of speelt er specifieke casuïstiek en heb je een klankbord nodig? Dan ben ik er voor je.

Zelf aan de slag met het organiseren van HR

Ik coach ondernemers en leidinggevenden, zodat zij zelf aan de slag kunnen met het organiseren van human resource management. Daarbij is HR geen doel op zich, maar een manier om organisatiedoelstellingen te bereiken.

Deze doelstellingen behaal je namelijk alleen met werknemers die begrijpen wat er van hen wordt verwacht. Mensen die bovendien gemotiveerd zijn en zich gewaardeerd voelen. De vertaalslag van doelstelling naar HR-beleid, en wat dat dan betekent voor medewerkers, is niet altijd makkelijk. Ik ondersteun daar graag bij. Niet met ingewikkelde adviezen of HR-instrumenten die niet passen bij jouw organisatie. Maar heel pragmatisch, met coaching waar jij dat nodig hebt.

Klankborden bij HR-uitdagingen
Daarnaast heb je als ondernemer of leidinggevende in de dagelijkse praktijk te maken met HR-uitdagingen. In dat soort situaties kan het heel prettig en verhelderend werken om even te klankborden met een onafhankelijk persoon.

Ik help je graag verder bij casuïstiek rondom o.a.:

  • Functionerings- en beoordelingsgesprekken 
  • Een zieke medewerker en de Wet Verbetering Poortwachter
  • Een ontwikkel- en/of motivatievraagstuk
  • Een functioneringsprobleem en/of ontslag

Mijn werkwijze

Samen jouw vraagstuk helder krijgen
We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten. Tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jouw vraagstuk in kaart. Dit geeft inzicht in wat er nodig is ten aanzien van de invulling van het traject. Na het kennismakingsgesprek maak ik een offerte met een omschrijving wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen.